Braco Forum - excellence in quality
NOUTATI
Noutati
Kaizen® Personal
Cursuri noi
Teza de doctorat
Carti si articole

Articole:
Carti: - "GEMBA KAIZEN®"
Ce au managerii din Vest, iar celor romani le lipseste ?

Au KAIZEN®, o noua filosofie in afaceri, care spune ca imbunatatirile pas cu pas - optimizarile si rafinarea proceselor - sunt calea cea mai sigura, mai usoara si mai rapida catre maximizarea productivitatii, a calitatii si profiturilor.

Restructurarea din temelii a companiei dumneavoastra, daca o incercati, ar putea sa fie distructiva, costisitoare si, frecvent, nefunctionala. Aplicand Kaizen® in Gemba, locul unde se creeaza valoarea reala a afacerii dvs., se realizeaza imbunatatiri importante, cu costuri mici, in procesele esentiale ale afacerii - productie si servicii - si se pot obtine, ca niciodata pana acum, salturi majore in satisfacerea clientului, in calitate, productivitate si profitabilitate.

Mai mult decat oricare alta autoritate in lumea afacerilor, la nivel mondial, Masaaki Imai este campionul conceptului Kaizen® in lume, prin gandire, cuvant si fapta. Considerat unul dintre conducatorii miscarii calitatii, profesorul Imai este lector international, consultant si presedintele fondator al Institutului Kaizen®, cu filiale in toata lumea.

Pentru achizitionarea acestei carti, puteti sa ne contactati la
tel./fax:
021-310.31.54.
021-637.00.17
021-637.00.18
Adresa e-mail:
office@bracoforum.ro
braco@txmail.ro

Pretul cartii este de 70 RON.Toate drepturile rezervate copyright 2006 BRACO FORUM SRL
site realizat de UltraMedia