Braco Forum - excellence in quality
DESPRE NOI
Prezentare generala
Prezentare echipa
Clientii nostri
KAIZEN® PERSONAL
Dezvoltarea performantelor personale ...

[ citeste mai mult ]
CULTURA PERFORMANTEI
Dezvoltarea unei culturi a performantei in ...

[ citeste mai mult ]
TEZA DE DOCTORAT
Restructurarea prin calitate a intreprinderii

[ citeste mai mult ]

"Personal va multumesc tuturor pentru felul in care ne-ati ajutat sa ajungem la acest rezultat. Am inteles cu adevarat ce inseamna excelenta in calitate.
Mai presus de tot, am gasit in dumneavoastra o calitate umana deosebita si m-am simtit onorata sa colaborez cu oamenii "BRACO"." "Intreaga echipa BCR multumeste echipei BRACO pentru modul profesionist in care s-a realizat consultanta, pentru rabdarea dovedita si interesul special pe care l-am simtit."
Banca Comerciala Romana

Va multumesc in numele meu si al firmei pentru experienta de a realiza un program atat de complex de extindere a sistemelor de management al unei firme. Este o experienta unica de care ma bucur si care numai o firma ca a dumneavoastra poate sa o ofere pe piata romaneasca.
BOS Automotive Romania Arad

"Multumim echipei BRACO, persoanelor cu care am avut ocazia sa fim impreuna lucratori. In fata ultimului act, suntem increzatori ca vom finaliza cu succes acest proiect.
Multumim pentru sprijinul dumneavoastra."
Cambric Consulting SRL

"Echipele de consultanta si instruire din cadrul firmei dumneavoastra, cu care am colaborat, au dat dovada de inalt profesionalism. Le recomandam cu caldura celor interesati sa conteze pe dedicarea si serviciile de calitate pe care le oferiti clientilor dumneavoastra."
IP DEVEL

"Aceasta colaborare a avut in vedere implementarea si certificarea, in mai multe etape, a unui sistem de management integrat calitate-mediu-securitate si sanatate in munca.
Apreciem ca aceasta colaborare a fost benefica, aducandu-si aportul major la implementarea sistemului de management integrat si certificarea sa.
In aceeasi masura, apreciem ca colabordarea avuta in vedere de catre SC BRACO ne-a permis ca in anul 2004 sa participam la Premiul Roman al Calitatii, participare incununata de castigarea trofeului competitiei.
S.D.F.E.E. ELECTRICA BANAT SA

"Apelarea la serviciile firmei BRACO s-a dovedit a fi un succes deplin, Sucursala de Distributie si Furnizarea a Energiei Electrice Galati obtinând certificarea sistemului de asigurarea calitatii.
In concluzie, recomandam colaborarea, in domeniul managementului calitatii, cu BRACO , oricarei organizatii care doreste sa reuseasca in activitate prin implementarea unui sistem de management al calitatii."
Electrica Muntenia Nord, Sucursala Galati

"Recomandam firmelor interesate de achizitia de programe de instruire si consultanta necesare implementarii SMQ conform SR EN ISO 9001 sa apeleze cu incredere la serviciile de inalt profesionalism ale firmei BRACO.
Aceste servicii se caracterizeaza prin profesionalismul tuturor angajatilor firmei, cu precadere celor implicati in actiuni de instruire, consultanta si audit. Sunt de apreciat corectitudinea, implicarea, impartialitatea si gradul inalt de constiinta cu care raspund nevoilor clientului.
Pentru tot sprijinul acordat multumim firmei BRACO si o recomandam pentru cei care doresc performanta."
FDFEE Electrica Moldova SA

"Constient de input-ul decisiv al consultantei BRACO de care EMCO a beneficiat permanent, pe durata derularii contractului, va rog sa-mi permiteti, si pe aceasta cale, sa va transmit multumirile mele pentru autenticul spirit de colaborare ce a caracterizat relatia noastra contractuala."
EMCO

"In calitate de executant, specialistii firmei BRACO, cu care organizatia noastra a derulat activitatile pana in prezent, se ridica la nivelul exigentelor impuse, dovedind seriozitate, promptitudine si profesionalism."
CET GOVORA SA
Toate drepturile rezervate copyright 2006 BRACO FORUM SRL
site realizat de UltraMedia